2018-07-20 03:54:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma nem lesz nyugodt napja

Napi horoszkóp július 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold-Uránusz szembenállásból, sok jó nem születik. Közös elszámolású pénzügyekben a szülők is érintve lehetnek, nem tudnak megegyezni, jobb, ha elhalasztják a témát.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Költözésen töri a fejét. Nehezen megkeresett pénze és a többiéktől hozzá kapott sem elég az ingatlan vásárláshoz, és most hitelben sem reménykedhetnek. A Jupiter hamarosan átlép a következő sorsterületre és akkor már sikerrel járhat a bankoknál.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Remek napra számíthat. Az üzleti életben különösen szerencsés bolygóállások segítik, vállaljon nyugodtan egy kis kockázatot!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nem lesz nyugodt nap a mai, a Hold belefut az Uránusz és a Mars kellemetlen fényszögeibe. Veszekedésre, civakodásra való hajlamát úgy tudja legyőzni, ha kemény fizikai munkát végez, vagy ha a többiek nem gátolják meg abban, hogy terveit önállóan valósítsa meg.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A hetedik sorsterületén ott áll a Mars, ez senkinek nem tetszik, nem lehet haladni vele, folyamatosan újragondolja és visszavonja a javaslatait. Nem kiforrott, nem stabil egyetlen elképzelése sem.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A hetedik sorsterületén ott áll a Mars, ez senkinek nem tetszik, nem lehet haladni vele, folyamatosan újragondolja és visszavonja a javaslatait. Nem kiforrott, nem stabil egyetlen elképzelése sem.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Pénzügyekre nézve igen kedvező a helyzet. Erős ösztönzést érez, hogy növelje vagyonát, ha kockáztat, most akkor is nyer. A kényelem nagyon fontos az ön számára, és nem sajnálja a pénzt barátai vendéglátására. Ön nagyvonalú házigazda, ezt gyönyörű meglepetésekkel mutatja ki. Előfordulhat, hogy megvásárolja a szeretetet és a szerelmet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az ön otthonának területén nem sok jóval kecsegteti, civakodó kedvében van, ennek a kereszttűznek elszenvedője partnere és szülei. Ön hajlamos az elhamarkodott cselekvésre, a mértékletességet az egész élete területén gyakorolnia kéne. Pénzügyi befektetéseit is alaposan meg kellene gondolnia, vállalhat kockázatot, de mindent ne áldozzon be ennek az egy lehetőségnek.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az ön derűlátásával, széles látókörével karöltve jár a mostanában felcsipegetett óvatossága, így ön ösztönösen jól cselekszik, ettől magabiztossá válik. Képes konstruktívan tervezni és terveit meg is valósítja, ma jó az ítélőképessége és a dolgokat összefüggésben látja.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Kedvesével ma a pénzügyekben nem értenek egyet. Ön szeretne kevesebbet költeni, viszont amit partnere szeretne megvásárolni, az is a kettejük közös otthonában rejlő munkákat könnyítené meg. Kompromisszumot kell kötni, ami önöknek ma igen nehéz.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Erős tettvágy sarkallja, amit pár napos kimerültség követ. Sok feszültség és agyonhajszoltság jellemző a mindennapjaira, ami fejfájásokhoz vezethet. Halassza el a fontos döntéseket!


Halak: II. 19. - III. 20.
Lehet, hogy ma valamilyen ihlet nyomán egy nagyon gyönyörű munka kerül ki az kezei közül. Az otthona berendezésében, csinosítgatásában most nagyon kreatív lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: